Prinși în flagrant

În noaptea de 26/27.01.2017, în jurul orei 02.45, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Bld. Dacia, a oprit în trafic pentru verificări un autoturism în care se aflau doi

În noaptea de 26/27.01.2017, în jurul orei 02.45, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Bld. Dacia, a oprit în trafic pentru verificări un autoturism în care se aflau doi tineri: P.GIGEL, de 19 ani și B.ALIN, 22 ani.

În urma controlului efectuat de polițiști, în autoturism, au fost găsite patru roți prevăzute cu jante din aliaj și anvelope mărimea 215/65/19, precum și mai mulți bolțari a căror proveniență nu au putut-o justifica.

În urma verificărilor efectuate în zona de responsabilitate, într-o parcare a fost găsit un autoturism căruia îi lipseau cele patru roți fiind suspendat pe bolțari.

Persoanele depistate, autoturismul și bunurile găsite în acesta au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea și documentarea activității infracționale.

Publicat în

în