Despre Oltenia.INFO

Oltenia.INFO este un proiect jurnalistic realizat de o echipă de profesioniști din acest domeniu. La noi veți găsi acele anchete și investigații pe care nu le puteți găsi în alte publicații din regiunea Olteniei. Proiectul este unul comercial și nu ne arogăm statutul de „făcători de dreptate”. Încercăm să ocupăm cât mai mare pe piața media din zonă. 
Suntem singura publicație care își exprimă încă de la început ideile pe care le susține și care va anunța în orice campanie electorală care sunt candidații pe care urmează să îi susțină. Aceste anunțuri nu vor afecta cu absolut nimic politica editorială, dar va da posibilitatea publicului să cunoască opiniile politice ale echipei editoriale. 
Oltenia.INFO va duce arta jurnalismului la un alt nivel. Atât banalele știri, cât și anchetele elaborate de cea mai performantă echipă existentă pe piață urmează să vă ducă la un alt nivel de cunoaștere și să vă ofere o imagine a realității cât mai apropiată de adevăr. 
Urmează să aveți parte de surprize și de un nou mod de a face presă. Cititorii fideli vor reuși să înțeleagă dedesupturile afacerilor politice, vor fi la curent cu intrigile și combinațiile administrative și vor reuși să fie cei mai bine informați oameni din Oltenia. 
Nu în ultimul rând, noi vom lua partea celor slabi. Din acest motiv Oltenia.INFO urmează să fie o publicație care are să fie urâtă de autorități. Cu toate acestea, iubirea și considerația cititorilor ne face să nu ne intereseze absolut deloc ceea ce gândesc despre noi funcționarii publici. Chiar și în cazul lor, îi vom ajuta pe cei slabi în lupta cu cei puternici pentru că în realitate acesta este rolul presei de când a apărut ea. 

Publicat în

în