Ce a patit primarul din Caracal dupa ce a refuzat Stiinta

Edilul din orasul celor sapte minuni o sa regrete toata viata faptul ca a cedat presiunilor politice si a refuzat Universitatea Craiova. Dupa ce a interzis pe stadion cea mai iubita echipa din Oltenia, Eduard Ciocazanu a aflat ca, undeva exista un Dumnezeu. El

este acum in centrul unui scandal cu aroma de puscarie si accente de telenovela. 

Fostul senator Iulian Urban a anuntat in aceasta dimineata pe contul sau de Facebook faptul ca primarul din Caracal a intrat pe mana inspectorilor de la Agentia Nationala de Integritate. Avocatul Urban lasa de inteles faptul ca ANI reprezinta o etapa intermediara pentru Ciocazanu in drumul spre DNA. 

„Plangere penala de tot rasul : Primarul orasului Caracal PSD-istul Ciocazanu dat pe mana procurorilor de sotie, dupa ce acesta a inselat-o cu ..secretara primariei!” anunta Iuliu Urban pe Facebook. „Extrem de suparata, nevasta primarului se pare ca a depus si la ANI un denunt unde il reclama pe sotul infidel ca ar avea venituri nejustificate , depunand in acest sens inregistrari video extrem de interesante pentru anchetatori!” a continuat fostul senator. 

Profil de primar

Eduard Claudiu Ciocazanu este din Targu Jiu si a absolvit Electromecanica la Craiova in 1995. In acel an, Universitatea Craiova termina campionatul pe locul 2 si devenea vice-campioana Romaniei. In penultimul meci Universitatea invinsese cu 10-3 pe UTA Arad in deplasare. In ultima etapa, pe „Central”, Stiinta pierdea in fata celeilalte formatii din Banie, Electroputere cu 5-4, dar nu mai conta. Probabil ca Ciocazanu a fost la meci, s-a bucurat in tribune si a petrecut alaturi de ceilalti suporteri. 

S-a angajat la Electrica si apoi a trecut impreuna cu activele companiei la CEZ. Nu a iesit cu nimic in evidenta pana in 2012 cand a castigat mandatul de primar in Caracal din partea PSD. In acest partid s-a inscris imediat ce a terminat facultatea si a intrat in campul muncii. 

Sotia lui despre care se spune ca l-ar fi denuntat este expert la ANAF, semn ca s-ar pricepe la controale, cifre si socoteli. 

Averea discordiei

Conform declaratiei de avere, Ciocazanu detine doua terenuri in Caracal, un teren de 2,5 hectare, un apartament in Tg. Jiu si doua vile in Caracal. El conduce un Mercedes B si castiga in jur de 800 de euro pe luna de la primaria Caracal. 

Ciocazanu este asociat la Voltacom Dol SRL. Firma este infiintata la inceputul acestui an si in urma cu o luna a anuntat ca vrea sa amplaseze o centrala electrica fotovoltaica in satul Ursoaia din Judetul Olt. 

Este posibil ca inregistrarile video despre care se vorbeste sa indice o avere mult mai mare pe care inginerul electronist a realizat-o repede, el fiind primar de nici un an si jumatate. 


Publicat în

în