Se califica Universitatea la masa verde?

Petrolul risca sa fie depunctata cu 8 puncte. Ploiestenii urmeaza sa fie depunctati pentru ca au incalcat regulamentul FRF de la articolul 7, punctul 1. Craiova face calcule in legatura cu acest articol din regulamentul de organizare a compentitiilor.

Formatia din Banie a pierdut in extremis meciul pe teren si ar putea sa il castige la masa verde.

Petrolistii au incalcat articolul 46.7.1.1 din regulamentul FRF, in care spune ca au voie sa foloseasca maxim 5 extracomunitari si sunt obligati sa aiba in raportul de arbitraj minim 5 jucatori formati la nivel national
Regulamentul FRF
46.7.1.1. Echipele din Liga I:
a) în anii competiționali 2012/2013 și 2013/2014 au dreptul să folosească 5 jucători extracomunitari în același timp în teren şi au obligaţia să înscrie în raportul de arbitraj la fiecare joc oficial minim 5 jucători formaţi la nivel naţional

In meciul de aseara, Petrolul a folosit urmatoarea formatie

BornescuAlcenat, Geraldo, Benga, Beta – Mustivar, De Lucas – Albin, Fernandez, Boudjemaa – Camara
Rezerve: Povilas, Priso, Hoban, Dore, Romario, Teixeira, Achim

In mod evident, toti cei cinci jucatori pregatiti in Romania au fost trecuti pe foaia de joc. La un moment dat, Petrolul a atins un numar de patru extra-comunitari in joc. Singura problema de interpretare este daca Geraldo, De Lucas, Mustivar, Fernandez, Boudejemaa sau Camara suntr intr-adevar intra-comunitari.

Cel mai elocvent exemplu este cel al lui Abdel Issa Camarra care este nascut in Guineia Bissau, dar este inmatriculat la cei 23 de ani ai sa ca jucator Portughez, deci intra-comunitar. 

Ultimele 4 meciuri in care au incalcat regulamentul

Dinamo 1-1 Petrolul
Petrolul 2-0 Chiajna
Astra Giurgiu 1-2 Petrolul
Petrolul 1-1 Ceahlaul


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *