Ce miscare pregateste Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu a castigat alegerile cu 4,2 procente peste Antonie Solomon. Asta inseamna ca 5970 de oameni au inclinat balanta. Ieri la Severin 10.000 de suflete au strigat impotriva ei, impotriva anomaliei realizate de ea, impotriva unor copii

aruncati in groapa cu lei, imbracati neavenit in culorile unui club legendar. In mod evident primarul Craiovei dorea sa auda scandarile Li-A/ Ol-Gu-Ta strigate de un stadion intreg la fiecare meci.

Cu toate astea, nici in cele mai negre cosmaruri nu si-a imaginat faptul ca intreaga poezie cantata de suporturi va afea rima de la Drobeta Turnul Severin. Fara experienta fotbalistica, edilul Craiovei i-a indeplinit visul lui Pavel Badea de a fi sef de echipa de fotbal, dar nu credea ca acest lucru ii va ridica in cap zeci de mii de suporter/votanti. 

Cearta cu “sociologii”?

Scandarile suporterilor si mai ales numarul celor care s-au deplasat la Severin pentru meci au speriat-o foarte tare pe Olguta Vasilescu. Surse din apropierea domniei sale sustin ca aceasta si-a dat seama ca la meci sunt de doua ori mai multi oameni din Craiova decat numarul celor care au facut diferenta intre ea si Solomon la alegerile locale. 

Aceleasi surse spun ca Olguta a vorbit furioasa cu oamenii care ii prezentasera in urma cu doua luni asa zise studii sociologice cu privire la faptul ca locuitorii Craiovei ar accepta o noua echipa in oras. Ea s-a contrat apoi cu cei care au sfatuit-o sa accepte varianta infiintarii unei noi echipe de fotbal in oras. Acesti “consilieri” o asigurasera pe primarita despre faptul ca nu vor exista reactii majore ale publicului fata de ea. 

Pe Olguta a mai deranjat-o si faptul ca, pana la incidentul de la final, Pavel Badea a fost ignorat aproape de tot de catre suporteri, intreaga ura revarsandu-se asupra ei. 

Cautarea vinovatilor

Adrian MititeluLa scurt timp dupa meci, au aparut informatii referitoare la schimbarea antrenorului Erik Lincar. Acesta este contestat de suporteri din cauza trecutului sau la Steaua. De asemenea, rezultatele se lasa asteptate. In meciurile oficiale, CS Craiova a inregistrat doar o victorie in Cupa Romaniei, doua egaluri in campionat si o infrangere in urma careia a parasit cupa. 

In jurul clubului a inceput sa se vehiculeze informatia ca ar fi util un antrenor cu trecut alb-albastru care sa atraga alaturi de el suporterii. Nu exista o lista oficiala a posibilor inlocuitori ai lui Linkar dar in mod sigur acesta pare a fi cel mai la indemana vinovat pentru faptul ca locuitorii Craiovei nu doresc sa schimbe echipa favorita. 

Varianta fuziunii

La randul sau Pavel Badea, a schimbat tonul imadiat dupa ce a fost injurat de mai multi suporteri ai Universitatii Craiova la terminarea partidei de la Severin. Dupa ce a anuntat intr-un mod penibil ca cineva i-a furat portofelul desi iesise din stadion inconjurat de jandarmi si bodyguarzi, Badea a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca si-ar dori o fuziune. Universitatea Craiova“Sincer, eu imi doresc sa facem din doua Craiove una, una care sa-i reprezinte cu succes pe craioveni. Daca ar fi posibil, n-as avea nici cel mai mic moment de ezitare in a intra alaturi de Adrian Mititelu” a spus actualul sef al CS Craiova. 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *