EXCLUSIV.Olguta Vasilescu la Parchetul General

Olguta Vasilescu a ajuns in urma cu cateva minute la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Olguta le-a spus ziaristilor prezenti acolo faptul ca a venit „in vizita” si nu a facut precizari cu privire la motivul vizitei sale. La ora 11:50, ea a

intrat in cladirea Ministerului Public. 

Surse din Craiova sustin ca aceasta vizita Olgutei Vasilescu are de-a face cu plangerile depuse de finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu impotriva primaritei cuprivire la modul in care aceasta a infiintat o alta echipa de fotbal in oras folosind sigla si brand-ul Universitatii Craiova. 

Ieri, Olguta Vasilescu a anuntat faptul ca o masina a SRI a fost identificata in apropierea Primariei din Craiova avand aparate de interceptare la distanta. Primarita a lasat sa se inteleaga faptul ca ea era vizata de respectivele dispozitive. 

UPDATE 12:50

Serviciul Roman de Informatii o face de ras pe Olguta Vasilescu. Institutia a anuntat faptul ca masina despre care Olguta Vasilescu a facut vorbire apartine in realitate unui primar din Dolj. „Maşina despre care vorbeşte doamna primar nu aparţine SRI. E regretabil că se încearcă atragerea SRI în acest subiect. Maşina ridicată, o Skoda Octavia, aparţine primarului din Castranova, judeţul Dolj, Dumitru Măceşanu”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava. 

UPDATE 15:00

La iesirea din Parchetul General Olguta Vasilescu a declarat ca a fost in vizita la „un prieten” si nu a vrut sa comenteze deloc pe marginea motivelor pentru care a intrat in sediul Ministerului Public. Ea a tinut totusi sa dea explicatii cu privire la masina despre care cu o zi in urma anuntase ca ar apartine SRI-ului. Primarita a spus ca vehicolul a fost ridicat de RAT pentru ca era parcat ilegal, iar apoi un anume domn Anca a sunat si a spus ca este de la SRI si ca a pierdut semnalul din masina. 

Angajatii primariei au returnat masina si au raportat incidentul Olgutei Vasilescu. Aceasta, la randul ei, a postat informatii despre incident pe retelele de socializare, fapt care a determinat Serviciul Roman de Informatii sa reactioneze cu un comunicat in care o face de ras pe Olguta Vasilescu. 

Surse din parchet sustin ca vizita pe care Olguta Vasilescu a facut-o astazi la Bucuresti nu are nicio legatura cu presupusa masina a SRI-ului. 


Publicat în

în