Dolj: un biciclist a fost ucis de un şofer beat la Baileşti

Aseară, în Băileşti, un şofer în vârstă de 22 de ani a accidentat mortal un biciclist. Şoferul  băut, a fugit de la locul accidentului, iar victima a zăcut pe carosabil câteva ore.

 

Poliţiştii din Băileşti au fost anunţaţi  la ora 21.36, la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada “Ana Ipătescu” din localitate un bărbat zace pe sarosabil, iar lângă care se află şi o bicicletă avariată. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a identificat victima ca fiind Cornel Boabă, 45 de ani, din Băileşti, stabilindu-se că acesta a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, decesul fiind constatat de către echipajele de intervenţie ale ambulanţei.

În urma investigaţiilor specifice întreprinse în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, în jurul orei 01.15, a fost identificat autorul, Remus Durac, de 22 de ani, din Băileşti. La domiciliul acestuia poliţiştii au găsit şi autoturismul Audi, înmatriculat în Bulgaria, implicat în accident. Remus Durac a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,95 m/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii l-au reţinuţ pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *