Valeriu Zgonea face eforturi pentru dezvoltarea relaţiilor dintre România şi Marea Britanie

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a primit, astăzi, o delegaţie a Comisiei pentru afaceri interne din Camera Comunelor a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, condusă de Keith Vaz, preşedintele comisiei.

 ”Mulțumesc domnului Keith Vaz că a acceptat invitația noastră de a veni la București și sper ca această vizită să contribuie la dezvoltarea relațiilor excelente dintre România și Marea Britanie.” a precizat Valeriu Zgonea.

Din delegaţia britanică au mai făcut parte James Clappison şi Mark Reckless, membri ai Comisiei pentru Afaceri Interne. La întrevedere au participat şi ES Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, precum şi ES Ion Jinga, Ambasadorul României la Londra.

„Din punctul nostru de vedere, acordarea dreptului la muncă va reduce migrația ilegală și traficul de persoane și va permite integrarea în societatea britanică a tuturor celor care astăzi sunt victime ale unor angajatori sau traficanți fără scrupule” a precizat reprezentantul delegaţiei din Marea Britanie.


Publicat în

în