Un bulgar de 83 de ani a fost prins la frontieră cu 10,2 kg de tutun mărunţit

Un cetăţean bulgar care intenţiona să introducă pe teritoriul României 10,2 kilograme de tutun mărunţit şi 3.000 de tuburi din hârtie destinate confecţionării ţigaretelor. a fost prins de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet.

 

 Bărbatul, în vârstă de 83 de ani, a fost prins în timpul unei acţiuni executate de poliţiştii de frontieră doljeni împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Bechet pentru combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Bătrânul, care conducea o motocicletă cu numere de înmatriculare bulgăreşti, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, iar în urma controlului de frontieră poliţiştii au descoperit în ataşul motocicletei 55 de pungi în care se afla cantitatea de 10,2 kg tutun mărunţit şi 15 cutii în care se aflau 3.000 tuburi din hârtie pentru confecţionarea ţigaretelor. Întreaga cantitate de tutun şi tuburile de hârtie, în valoare de aproximativ 600 lei, au fost reţinute de către lucrătorii Biroului Vamal Bechet, iar pe numele bulgarului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *