Un muncitor a murit la Calafat strivit de o placă de beton la fosta Fabrică de Zahăr

Un muncitor a murit astăzi la Calafat după ce excavatorul pe care îl conducea a fost prins sub o placă de beton. Detaşamentul de Pompieri din Calafat a fost solicitat să intervină în această dimineaţă pentru descarcerarea unui bărbat prins sub o placă de beton.

 Bărbatul, angajat al firmei SC Duet Company SRL din localitatea Măneşti, judeţul Prahova ca excavatorist, era angrenat într-o acţiune de demolare a silozului de zahăr al fostei fabrici de zahăr din Calafat, iar peste utilajul pe care îl conducea a căzut o placă de beton. Muncitorul, identificat drept Daniel Neagu, de 32 de ani, a decedat. Pompierii craioveni au acţionat mai bine de două ore cu un utilaj pentru îndepărtarea plăcii de beton, folosind totodată şi accesoriile de descarcerare pentru a scoate din utilaj trupului neînsufleţit al bărbatului.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj, care a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă, potrivit Gazeta de Sud


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *