15 localitaţi din Dolj şi Gorj rămân fără apă potabilă

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în localităţile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova în intervalul 16.05.2013 – 17.05.2013 pentru remedierea avariei produsă pe această conductă în porţiunea de supratraversare a Râului Jiu, pe raza localităţii Vârţ, Judeţul Gorj.

În Judeţul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:

Comuna Tismana; Comuna Godineşti; Comuna Ciuperceni; Comuna Câlnic; Comuna Teleşti; Oraşul Rovinari; Comuna Bâlteni; Comuna Plopşoru; Comuna Brăneşti. Comuna Ţânţăreni;

În Judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:

Oraşul Filiaşi; Comuna Brădeşti; Comuna Coţofenii din Faţă; Comuna Almăj; Comuna Işalniţa.

„ Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din localităţile menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a conductei de transport apă potabilă  Izvarna – Craiova, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.   Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie”, precizează Compania de Apa Oltenia într-un comunicat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *