Biletele pentru Grand Prixul Mondial de Superkombat de sâmbătă, disponibile de astăzi

Biletele pentru cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, programat pe 18 mai la Craiova, au fost puse în vânzare, începând de astăzi, la casele Sălii Polivalente, iar cele mai ieftine costă 30 de lei.

Preţurile sunt cu 50% mai mici decât la precedentul eveniment, iar în funcţie de zonă, poate ajunge până la 150 de lei. a anunţat promotorul Eduard Irimia.

Tichetele, care erau disponibile încă de  miercurea trecută în sistemul eventim.ro, vor putea fi achiziţionate de fanii craioveni direct de la casele de bilete ale Sălii Polivalente, zilnic, inclusiv în ziua galei, între orele 10:00 şi 18:00. De asemenea, biletele sunt disponibile şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Domo din oraş. Preţul acestora porneşte de la 30 de lei.

Gala va fi transmisă în direct la nivel global în 80 de ţări, iar în România poate fi urmărită pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport România.

„Va fi un nou spectacol de gală, cu sportivi de pe mai multe continente, dar şi cu eroii noştri, Moroşanu, Ciobanu, Adegbuyi şi Atodiresei. De data aceasta, toată lumea va avea ocazia să vadă pe viu evenimentul deoarece biletele consider că sunt pentru toate buzunarele. În plus, le-am pregătit şi o surpriză spectaculoasă fanilor”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia. Oficialul va fi prezent la Craiova încă de luni pentru a pune la punct ultimele detalii ale galei.


Publicat în

în