Lia Olguţa Vasilescu: Au început morţii să dea din picioare iar

Ştefan Stoica vicepreşedinte PDL Dolj a atacat în aceste zile toate mişcările pe care le-a făcut primarul Lia Olguţa Vasilescu cu ocazia Zilelor ”Mihai Viteazul”: “Primarul Craiovei ar trebui să lase rochia de epocă şi să îmbrace haina de primar.”

Deputatul Ştefan Stoica:”Eu vreau ca doamna primar să ne prezinte studiul de fezabilitate pentru stadionul <<Ion Oblemenco>>, o gogoaşă electorală, pentru că eu m-am uitat pe SEAP şi m-am interesat şi am văzut că nu există nicio licitaţie, să ne spună care este firma care a făcut acest studiu”.

Şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu a avut o săgeată de aruncat în direcţia USL.”Care sunt demersurile celor 15 parlamentari USL, ale preşedintelui CJ Dolj şi primarului Lia Olguţa Vasilescu pentru centura de sud a Craiovei?”, a întrebat liderul PDL Dolj.

Replica primarului Craiovei Lia Olguţa Vasilescu nu a întârziat să apară: “Tot Marinescu, PDL, ţipa că din ce bani am făcut eu proiectul pentru stadion si cu ce firmă. Cu niciun ban, că e realizat de CNI. Si daca l-ar fi plătit primaria, care era problema? A ramas firma lui de cadastru fără lucrari prin ministerul Transporturilor ca a plecat Berceanu si il ustura acum de banul public?Au inceput morţii să dea din picioare iar, ca nu si-a mai amintit nimeni sa le dea pomeni si coliva…!, a replicat Olguţa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *