Două persoane accidentate pe trecerea de pietoni în Craiova

Două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost lovite şi accidentate de o Dacia Logan cu numărul B-42-MZZ.Persoanele  traversau Bulevardul 1 Mai, pe trecerea de pietoni din zona fabricii de confecţii.

 

Poliţiştii de la Rutieră au veniti la locul accidentului pentru a stabili condiţiile în care acesta a avut loc. Cele două victime au fost preluate în acest moment de două ambulanţe şi transportate la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Şoferul Loganului  a precizat că nu i-a observat pe cei doi pietoni care au ieşit dintre maşinile parcate pe partea dreaptă a bulevardului.

Femeia accidentată astăzi a suferit o fractură a bazinulu şi se numeşte Constanţa Popa, are 60 de anii. În schimb, bărbatul lovit de maşină, Mircea Popa (64 de ani), soţul acesteia, a scăpat cu câteva contuzii şi zgârieturi. Şoferul maşinii, Dacia Logan cu numărul B-42-MZZ, se numeşte Marian Nica şi este din Craiova. El conducea dinspre Parcul Nicolae Romanescu către Facultatea de Medicină. Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Publicat în

în