Mircea Geoană în vizită la eroul din Dolj

Senatorul Mircea Geoană, l-a vizitat pe Marian Becheanu, eroul din Segarcea care a salvat în urmă cu două saptămâni un copil căzut într-un puţ. Marian a împlinit astăzi 15 ani, iar Geoană i-a oferit cadou un laptop şi câteva volume de Jules Verne.

 

Mircea Geoană l-a invitat pe acesta să viziteze împreună cu familia și colegii de clasă Palatul Parlamentului și Inspectoratul pentru situații de urgență București.

„Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit. Eşti o fire curajoasă, este clar acest lucru, iar pentru acest lucru meriţi toate felicitările noastre. Curajul pe care îl ai este un dar de la Dumnezeu şi cu siguranţă, dacă îţi vei alege să lucrezi ca pompier, o să ai mult succes. Pentru că este ziu ta, chiar de Florii, pentru că ai făcut o reclamă frumoasă oraşului tău şi mai mult, pentru că ai salvat o viaţă, îţi facem şi noi un mic cadou. Am aflat că îţi doreai un laptop, aşa că îl ai acum. Ai aici şi câteva cărţi pentru lectură, pentru a te delecta. Sper ca volumele lui Jules Verne să îşi deschidă mintea şi sufletul. După Sărbătorile Pascale te aştept la Bucureşti, împreună cu familia şi colegii tăi de clasă, pentru că meriţi să fii felicitat de toţi colegii mei din Parlament. Multă baftă în continuare şi felicitări pentru gestul făcut”, a spus Mircea Geoană lui Cristian.

Edilul oraşului Segarcea, Nicolae Popa, a declarat că, iniţial, „s-a aprobat în consiliul local să-i dăm 300 de metri pătraţi, după care ne-am hotărât să-i şi construim o casă”. Primarul a spus că într-un an sau doi, Cristian Becheanu, împreună cu fratele, tatăl şi bunicul său se vor putea muta într-o casă nouă.


Publicat în

în