OlteniaLeaks – soon…

Recentele descoperiri despre activtatea infractionala a Nataliei Prioteasa ridica semne de intrebare despre felul in care unele persoane cu bani din Craiova au dobandit averile lor. Oltenia.INFO nu face atacuri politice. Noi facem anchete jurnalistice si nu ne intereseaza absolut

deloc jocurile din interiorul USL sau contrele dintre guvernanti si opozitie. Veti gasi la noi materiale despre toate clasele de politicieni din tot spectrul. 

Oltenia.INFO nu face politica, iar materialele jurnalistice prezentate sunt de interes public. Avand in spate o echipa de ziaristi de investigatie de referinta pe piata media nationala, portalul nostru nu isi propune sa faca razboaie cu nimeni, de altfel este greu ca un baronas local sa intre in razboi cu noi mai ales cand prezentam materiale echidistante fara patima jocului politic. Avem la dispozitie instrumente jurnalistice care nu s-au mai aflat pana acum la discretia unei institutii media din provincie. 

Ne anuntam cu aceasta ocazie cititorii ca suntem in posesia unei liste cu firmele care au devalizat bugetul de stat in anul 2004-2005 anul in care frauda fiscala a atins apogeul in Oltenia. In acest moment, lista este analizata de echpa noastra, iar rezultatele anchetelor vor incepe sa fie publicate scotand la iveala istorii demult uitate ale imbogatirilor si decaderilor din istoria Craiovei. 

Personaje uitate vor fi scoase la iveala. Unele sunt demult plecate pe calea saraciei, iar altele ne zambesc inca ironic din paginile topurilor cu milionarii din noua aristocratie. Ramaneti aproape pentru a nu pierde nimic. 


Publicat în

în