Craiova invadată de căpuşe, de luni începe marea dezinsecţie.

Căpuşele au invadat Craiova de când temperaturile au crescut iar riscul de a fi mușcați de aceste insecte este foarte mare. S.C.Salubritate S.R.L. va efectua luni și marți o campanie de dezinsecție, care vizează în principal combaterea căpușelor, în zona parcurilor din Craiova dar si a spaţiilor verzi.

 

S.C. Salubritate S.R.L. a trimis un comunicat de presa prin care precizeaza: „Substanța care va fi folosită în cadrul acestei activități se numește Extratox, face parte din grupa a treia de toxicitate și este avizată de Ministerul Sănătății. Pentru a preveni incidentele cauzate de campanie de dezinsecție, Salubritate Craiova a făcut publică această acțiune, prin anunț într-un cotidian local, dar a notificat în acest sens și spitalele, unitățile fitosanitare și asociațiile de crescători de albine de pe teritoriul Craiovei”.

Cristian Popescu, directorul SC Salubritate Craiova SRL îşi doreşte să încheie această campanie de dezinsecţie în cel mult două zile, adică până la minivacanţa de Paşte.

„Am decis să organizăm această campanie având în vedere că urmează o perioadă de mini-vacanță, în care craiovenii vor ieși în parcuri și zone cu multă verdeață, și, astfel, riscul de a fi mușcați de căpușe va fi mai mare”.


Publicat în

în