Prioteasa a demisionat

 Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a demisionat, marți, din funcţia de lider al organizaţiei PSD Dolj, menționând că rămâne în partid.

 Acesta a declarat astazi într-o conferinţă de presă că: ”Există de mai multă vreme neînţelegeri, disfuncţionalităţi în interiorul organizaţiei PSD Dolj care au slabit unitatea echipei, discuţii transmise şi la nivel central; de mai multă vreme a fost declanşată o campanie perfidă de opturare a imaginii mele publice de desconsiderare a atribuţiunilor pe care le aveam în temeiul statutului partidului, singura soluţie în momentul de faţă este demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Dolj”

Acesta a candidat la Congresul PSD pentru o funcție de vicepreședinte, însă nu a câștigat.

Prioteasa a anunțat că va rămâne în partid, va continua la șefia CJ Dolj, însă nu va candida la alegerile europarlamentare din 2014.
“Doresc ca nimeni să nu lege demisia mea din funcţia de preşedinte al PSD Dolj de rezultatul alegerilor de la Congresul partidului. A fost o competiţie şi, aşa cum am spus-o înainte de a mă înscrie în cursă, fiecare dintre cei care şi-au depus candidatura merita să câştige”, a spusIon Prioteasa


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *