Razie de amploare azi-noapte în Craiova

Peste 95 de efective ale politiei au făcut azi-noapte o razie de proporţii în municipiul Craiova. În noaptea de 20/21.04.2013 s-a desfăşurat cu scopul prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă, dar şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

 Au fost instituite 16 filtre rutiere în care au fost controlate aproximativ 260 autovehicule. Deasemenea, au fost efectuate verificări şi controale în 9 cluburi, 32 baruri, fiind astfel legitimate peste 500 persoane, dintre care 180 au fost controlate sumar de arme albe.

În cadrul raziei au fost constatate 6 abateri de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi au fost aplicate 86 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 23 140 lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, la această acţiune au participat peste 95 de efective de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă, dar şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, precum şi agenţi de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *