MRU a inaugurat noul sediu din Dolj a Partidului Forţa Civică

Mihai Răzvan Ungureanu, liderul partidului Forța Civică a venit în Bănie pentru a inaugura sediul organizației locale. Alături de acesta sunt și secretarul general Ștefan Pirpiliu și președintele organizației Dolj, Cătălin Zamfir.

 Preşedintele Forţa Civică a susţinut o conferinţă de presă: „Partidul Forța Civică este un partid care crede într-o Românie în care domnia legii nu suportă abatere, credem în destinul noastru european.  La nivel tacti considerăm că dreapta trebuie să își regăsească suflul să se recompună pentru încercările electorale din 2014, 2016. Este momentul ca o nouă generație politică să dețină puterea. Ne-am cam săturat să ni se spună că suntem o generație de sacrificiu, nu vrem ca și copiii noștri sp urmeze aceșași nefericit traseu. Vă mulțumesc încă o dată pentru interes.”

Mihai Răzvan Ungureanu a adăugat: „Alianța DA are două motoare, fiecare partid vine cu ceva. PNȚ vine cu experiența, Forța Civică vine cu oamenii noi, care nu au mai făcut politică. Este o alianță pe termen lung care dorim să câștigăm alegerile, este o alianță deschisă care oferă platforma pe orizontala căreia se poate adăuga orice partid politic de centru – dreapta care ne împărtășește viziunea.Sperăm să avem prima acțiune până la începul verii, alianța crește. Avem mult de lucru restaurând încrederea în forța dreptate și adevăr.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *