Parcare Teatrul National

Start la licitatiile pe bani multi

Parcare Teatrul NationalPrimaria din Craiova incepe sa cheltuiasca sume serioase. Municipalitatea a dat start la procesul de achizitie publica pentru construirea parcarii subterane de la Teatrul „Marin Sorescu”. Aceasta va avea o lungime de 212 m si o latime de 63 m. Conform documentatiei

intocmita pentru licitatie, in parcarea din centrul Craiovei vor incapea 619 masini sau 586 masini si 33 de motociclete. 

In total, orasul Craiova va plati constructorului suma de 65,7 milioane de lei la care se va adauga TVA. Cu tot cu aceasta taxa, lucrarea valoreaza peste 18 milioane de euro. Ofertantii trebuie sa depuna o scrisoare de garantie de participare de un milion de lei, suma care se va afla la dispozitia primariei pana pe 23 mai, data la care se va decide castigatorul. 

Din momentul inceperii lucrarilor, firma sau consortiul de firme castigatoare, va avea la dispozitie 24 de luni pentru a finaliza parcarea. Investitia, cred oficialii din primarie, va rezolva macar partial problema parcarilor din zona centrala a orasului. 


Publicat în

în