Autocamioane fără drept de circulaţie, depistate la PTF Calafat

Ieri la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat doi cetăţeni bulgari, fiecare conducand un autocamion marca Mercedes cu remorcă, pentru efectuarea formalităţilor vamale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculele şi remorcile nu aveau drept de circulaţie pe teritoriul României.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, au oprit pe raza localităţii Sadova o autoutilitară marca Iveco, ale cărei numere de înmatriculare româneşti provizorii s-au dovedit a fi expirate din data de 16 august 2012.

În toate cele trei cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit şoferilor dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, respectiv punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *