Atleta Nuţa Olaru din Craiova prezentă la masacrul de la Boston

Atleta Nuţa Olaru, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a participat la maratonul din Boston. Ea terminase cursa când bombele au explodat.Trei persoane, între care un copil de 8 ani, și-au pierdut viața, iar aproape 150 au fost rănite, în urma unor explozii.

 Craioveanca s-a stabilit în America de 10 ani. Atleta este campioană mondială la marton şi vicecampioană la semimaraton. Nuța Olaru spune că este bine, însă s-a speriat îngrozitor în urma exploziilor de la Boston.

”Sunt bine, eu terminasem cursa de două ore cînd au avut loc exploziile. Eram la 200 de metri de locul respectiv. Toată lumea a început să fugă disperată ca să se salveze. Îmi tremură picioarele de teamă, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că suntem bine”, a spus Nuța Olaru.

Două explozii au avut loc aseară în apropierea liniei de final a maratonului din Boston și s-au soldat cu trei morți și 144 de răniți. Cel puțin 10 dintre persoanele rănite au rămas fără membrele superioare sau inferioare. Autoritățile au anunțat că a fost vorba de un atac terorist.Publicat în

în