SCM Craiova a luat bătaie acasă

Baschetbaliștii de la CSM Craiova au fost învinși pentru a doua oară în partida din play-off cu Gaz Metan Mediaș. Doar două puncte a fost diferența în ultimele 17 secunde, craiovenii nu au putut să le recupereze. Scor final 87 – 90. Primul sfert a fost unul echilibrat, jucătorii SCM au reușit să

înscrie câteva coșuri spectaculoase dar de fiecare dată când îi ajungeau pe oaspeți aceștia preluau imediat conducerea. Le Var Seals a făcut un prim sfert  foarte bun aducând echipei cele mai multe puncte. Scor după primul sfert SCM Craiova – Gaz Metan Mediaș 21 – 28.

În sfertul doi SCM Craiova a fost condusă în continuare de Mediaș, spre disperarea publicului. Sarcina de a înscrie i-a revenit de această dată lui Rade Dzambic,acesta fiind ajutat de Darko Habus. Andelko Mandic a făcut o ișcare riscantă în ultimul sfert, a ales să joace cu o parte din juniorii echipei și alături de Seal, Kabengele și Miskovici au intrat Orbeanu și  Petrișor.

Craiovenii au recuperat în ultimele minute mai mult decât se credea, final de partidă incendiar, 6 puncte diferență și doar 40 de secunde de joc. O greșeală a mediașului i-a adus pe craioveni la doar un coș de trei puncte difereță de adversari, 5 puncte și 25 de secunde, doar două puncte diferență în ultimele 17 secunde.Din păcate meciul s-a încheiat în favoarea Mediașului.Scor final 87 – 90.

Sfârșitul meciului a adus și o luptă fizică, câțiva jucători nemulțumiți s-au luat efectiv la bătaie. Dzambic și Halik au fost loviți în altercație.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *