Copil salvat din fântână de un erou de 14 ani

Ciprian Becheanu a salvat un copil de trei ani care a căzut într-o fântână din Segarcea. Un băieţel de trei ani a ieşit astăzi să se joace în curte alături de fratele lui mai mare, foarte aproape de o fântână neacoperită, adâncă de 15 metri. Curios, copilul a facut un pas greşit şi a căzut în gol.

Băiatul a căzut în fântâna şi a rămas captiv în tubulatura cu diametrul de 30 de cm. Timp de două ore, pompierii chemaţi la faţa locului au făcut eforturi enorme pentru a-l scoate la suprafaţă. La faţa locului a fost adus şi un excavator, pentru grăbirea operaţiunilor şi pentru a creşte şansele de viaţă ale băiatului. În acest timp, părinţii au privit neputincioşi la pompieri şi la oamenii din localitate care au săpat metru cu metru pe lângă puţul de beton.

Marian Becheanu, în vârstă de 14 ani, din Segarcea, şi-a riscat viaţa a coborât în fântână şi a reuşit să scoată copilul la suprafaţă. Marian a fost declarat de oameni eroul oraşului.  „Am avut emoţii când am coborât acolo, jos. Am prins copilul de mânuţe şi l-am ridicat. Mă bucur că l-am scos de acolo şi că este în viaţă”, a povestit băiatul.

 


Publicat în

în