Hezbollah Craiova

Cine era in razboi cu teroristul Ghzayel?

Hezbollah CraiovaTeroristul arestat de autoritati pentru ca incerca sa cumpere din Craiova arme in numele Hezbollah era de peste trei ani in razboi cu o femeie. Ioana Lucia Olariu i-a inchiriat lui Hussein Kassem Ghzayel apartamentul in care acesta a domiciliat pana anul trecut in capitala

Olteniei. Imobilul, situat pe Calea Bucuresti, in centrul orasului, a ajuns motiv de disputa intre femeie si terorist. 

Din 2004 pana in 2009, cei doi s-au inteles bine, iar chiria provenita din terorism a curs in buzunarele femeii. La adresa respectiva, Ghzayel si-a facut si o firma, Biblos SRL, care in 2011 a fost desfiintata printr-o decizie a Tribunalului Dolj. 

In 2009, pe fondul unor neantelegeri, Ioana Olariu a decis sa scape te libanezul care nu ii mai platea chirie. A fost nevoie de doi ani de procese si de intervenita in forta a unui executor judecatoresc pentru a reusi sa reintre in apartament. In mod sigur ca in timpul conflictului nu exista nicio informatie despre ocupatia reala a lui Ghzayel, altfel executorii judecatoresti ar fi fost mai putin agresivi. 

UPDATE – 12:01

Teroristul avea sa ii plateasca femeii peste 10.000 de lei drept cheltuieli de judecata si chirie pentru ca ii ocupase apartamentul fara sa plateasca nimic. 


Publicat în

în