Poliţiştii doljeni sunt buni şi la fotbal

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câştigat locul I la Turneul memorial de fotbal „Radovan Glavinic 2013” care a avut loc în localitatea Boljevac, Serbia.

 Echipa care a reprezentat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj la turneu a fost însoţită de comisar-şef Peca Leontin şi comisar şef Căprărescu Cristian şi a fost formată din inspector principal Constantin Stuparu, inspector principal Cătălin Călărăşanu, subinspector Anghel Andrei, agent Mircea Ilie, agent Victoraş Popescu, agent Bogdan Ştoiu, agent Alin Ilie, agent Marius Bortofleac, agent principal Alin Nicolin, ag. pr. Tuculan Dragoş, ag. pr. Farkas Alexandru, ag.pr. Dinuica Laurentiu şi antrenată, ca în fiecare an, de agent-şef principal Gheorghe Budrică.

Turneul de minifotbal este organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea Zajecar, Serbia în memoria poliţistului Glavinic Radomir, care a decedat în anul 1993, în timp ce se afla într-o misiune în Bosnia. Turneul, care se organizează anual, a ajuns la cea de-a VII-a ediţie, aceasta fiind cea de-a treia ediţie consecutivă câştigată de echipa poliţiei doljene. La competiţie au participat 8 echipe din trei ţări, România, Serbia şi Bulgaria. Grupele au fost formate din şase jucători, care au jucat pe parcursul a două reprize de câte 10 minute.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *