Mititelu reloaded

Adrian Mititelu a inceput 2013 in forta. Desi se plange ca nu mai are bani, afaceristul are proiecte mari si doreste sa relanseze sectorul imobiliar in plina criza. Cetatea Banilor City, firma falimentara a patronului de la Universitatea Craiova planuieste construirea unui parc

comercial in zona de vest a orasului. Pe alte doua terenuri situate langa viitorul ansamblu comercial, Mititelu doreste sa construiasca doua ansambluri rezidentiale. Acestea se doresc sa fie compuse din blocuri de patru-cinci etaje. Pe unul dintre terenuri se va regasi o baza sportiva. 

Terenurile pe care Mititelu doreste sa se dezvolte sunt situate pe Calea Severinului, la numarul 9A, 9B si 9C. Ele sunt situate in apropierea Baltii Craiovita si fac parte dintr-o serie de terenuri pe care Adrian Mititelu le-a retrocedat dupa ce a cumparat mai multe drepturi litigioase. 

Probleme de la PSD

Desi a fost un sustinator fervent al lui Mircea Geoana in cammpania presidentiala si a Olgutei Vasilescu pentru primarie, Adrian Mititelu ar putea primi o lovitura puternica de la Partidul Social Democrat. Recent, Victor Ponta a declarat ca doreste sa introduca un impoizit de 85% pe profiturile obtinute de cei care au cumparat drepturi litigioase. Aceasta prevedere ar lovi puternic in Adrian Mititelu care asteapta o despagubire de aproximativ 70 de milioane de euro de la Fondul Proprietatea. Din acesti bani, statul ar urma sa primeasca cea mai mare parte drept impozit.  


Publicat în

în