Ce cartiere se racordeaza la apa?

Consiliul Local a aprobat o cheltuiala de 5,5 milioane de euro pentru a racorda locuitorii din Cartierul Veterani la reteaua de apa potabila. Proiectul prevede si realizarea lucrarilor pentru canalizarea pluviala. Conform hotararii aprobata de consilierii locali din Banie, durata de

executie a lucrarilor va fi de 30 de luni. 

Cu totate acestea, locuitorii din zona vor mai avea de asteptat. Cel putin o luna va dura elaborarea caietului de sarcini pentru licitatie, o luna va dura procedura de selectie a firmelor care efectueaza lucrarea apoi, o perioada nedeterminata va dura pana cand contractul va fi efectiv semnat. Este posibil sa apara intarzieri cauzate de eventualele contestatii depuse de participantii la licitatie. 

Primarul Municipiului Craiova, prin aparatul de specialitate: Serviciul Administraţie Publică Locală şi Direcţia Investiţii, Achiziţii şi Licitaţii vor aduce la îndeplinire prevederile Hotararii nr. 152/2013.

Apa potabila din Brestei costa 11 mil de euro

In aceiasi sedinta, consilierii au aprobat acelasi tip de lucrari si pentru locuitorii din zona strazilor Brestei – Poligonului. In cazul lor, lucrarile sunt de doua ori mai scumpe desi dureaza tot 30 de luni. 


Publicat în

în