Trial pentru Universitatea Craiova

Renunțarea lui Ilie Balaci la proiectul de reconstrucție a Universității Craiova le-a mai tăiat din elan oltenilor, dar Aurel Țicleanu, cel care din vara va ocupa funcția de antrenor principal al „Ştiinței”, nu se dă bătut. Component al „Craiovei Maxima”, Țicleanu le promite

suporterilor Universității Craiova ca echipa va reveni din această vară, chiar și fără Ilie Balaci în staff.
„Din punctul meu de vedere, nu am niciun motiv să nu continui proiectul acesta. Mă doare sufletul de fani, nu am cum să-i las acum. Echipa asta trebuie să pornească neapărat la vară şi este păcat să plec acum, când focul este pe casă şi incendiul este nestins”, a spus Țicleanu, citat de Prosport.
Hunedoreanul a mai declarat că va organiza un trial pentru a găsi câțiva jucători care să facă parte din noul proiect din Bănie. Acțiunea se va desfășura în data de 17 aprilie.
„Cu toate că lumea o să creadă că trialul îl voi face degeaba, eu tot îmi pun speranţa că voi găsi măcar 4 sau 5 jucători care să mă ajute. Aşa au fost descoperiţi în trecut şi Ionuţ Rada, Pleşan sau Ionuţ Stancu. De asemenea, la fel de valabilă rămâne invitaţia pentru Ovidiu Stângă, să vină să mă ajute. Îi liniştesc pe suporteri că voi face tot ce este omeneşte posibil că Universitatea să renască. Craiova mi-a dat prea multe ca eu să nu o ajut acum”.
Țicleanu a comentat și gestul lui Balaci de a renunța, spunând că „minunea blondă” are probleme în familie.
„Ştiu că Balaci are mari probleme personale şi aş vrea să-l las să se liniştească. Mai discut cu el, poate se va răzgândi. Deocamdată, să-l lăsăm în pace”, a încheiat Aurel Țicleanu.
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că echipa va juca din vară în Liga a II-a şi va avea un buget de minimum 1000.000 de euro.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *