Hoti de fier vechi

Poliţiştii din comuna Verguleasa, judeţul Olt, au făcut o captură importantă în cursul zilei de ieri după ce au prins trei persoane ce transportau o cantitate importantă de bunuri pentru care nu aveau documente legale de provenienţă. Suspecţii riscă acum închisoarea.

 Oamenii legii i-au surprins pe suspecţi din întâmplare, în timpul unei patrulări de rutină efectuate pe raza localităţii unde lucrează. Suspecţii au atras atenţia poliţiştilor pentru că se grăbeau, iar căruţa cu care se deplasau era plină “ochi”. Luaţi la întrebări, cei trei suspecţi – Ion G., de 50 ani, Florin R., de 24 ani, şi Cristian M., de 25 ani, cu toţii din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea -, nu au putut să ofere documente justificative pentru bunurile găsite asupra lor.

Mai exact, aceştia transportau 50 metri ţeavă din cupru, două radiatoare auto şi piese schimb auto. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că suspecţii sustrăseseră bunurile în aceeaşi noapte din locuinţa unui cetăţean din comuna Verguleasa

Prejudiciul a fost estimat la 4.000 lei şi restituit părţii vătămate. Suspecţii sunt cercetaţi în libertate şi riscă să ajungă la închisoarea pentru aproape şapte ani.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *