Au invadat Craiova. Cine l-a ajutat pe candidatul USR să strângă semnături?


Candidatul Uniunii Salvați România pentru Primăria Craiova, Adrian Prisnel luptă din greu pentru a strânge semnăturile necesare intrării în cursa electorală. În lipsa unei organizații locale puternice el primește sprijin din exterior.
Nu mai puțin de șase parlamentari USR au descins la Craiova pentru a-l ajuta pe Adrian Prisnel să facă rost de semnturile necesare depunerii candidaturii pentru funcția de primar. Au fost prezenți în special colegii din „aripa Ghinea” a partidului. Cristian Seidler, Cristi Ghica, Ionuţ Moşteanu, Tudor Pop, Oana Bizgan și, bineânțeles Cristian Ghinea au umblat pe străzile orașului pentru a strânge semnături. Ei au reuști să adune un număr de 750 de susținători pentru Prisnel.

Deputatul USR care vrea să fie primar în Craiova a acceptat cu greu candidatura după ce inițial încercase să lanseze în cursă o tânără membră a partidului. El se află în conflict cu liderul partidului, Nicușor Dan pe care l-a atacat înainte de congres. Prisnel s-a poziționat de partea lui Cristian Ghinea în detrimentul fondatorului USR.
Prev Olguța Vasilescu îl ignoră pe Genoiu. Ruptură la PSD
Next Olguța Vasilescu a reintrat în joc
Mr Hoang

Leave a comment