Se antrenează cu tigri ca să lupte cu Olguța Vasilescu


Un politician din Craiova se pregătește în condiții de-a dreptul periculoase pentru viitoarele alegeri pentru funcția de primar.
Dan Cherciu a postat pe Facebook o fotografie în care stă lângă un tigru aflat lângă cușcă, în libertate. Imediat simpatizanții săi au reacționat. O parte din ei s-au arătat îngroziți de pericolul la care politicianul s-a expus.

„Sa nu-l confundati cu Dragnea” îi transmite un simpatizant lui Cherciu pe Facebook. „Nici nu se compara cu Olguta....El nu este prefăcut.” spune o fană a politicianului. O altă admiratoare a lui Cherciu i-a transmis că este curajos, dar fostul consilier local a răspuns ironic: „E tigru, nu e Olguța”.

Din comentarii nu am înțeles dacă fotografia este făcută în Thailanda sau Dubai dar este clar că în pauza dintre luptele politice Dan Cherciu a plecat în țările calde, el fiind îmbrăcat lejer și purtând ochelari de soare.

La alegerile locale de anul trecut, când a candidat pentru funcția de primar al Craiovei, Cherciu s-a clasat al V-lea obținând 5,1% din sufragii adică aproape jumătate din numărul de voturi obținut de PNL, partidul din care plecase tocmai pentru că nu fusese lăsat să candideze.
Prev Ascunde Consiliul Județean Dolj plățile către clienții politici?
Next Consilierul „nimic”
Mr Hoang

Leave a comment