Afla ce traumă a suferit caporalul asasin din CraiovaȘtefan Daniel Truță este născut la Segarcea și a absolvit Grupul Școlar Horia Vintilă. El s-a căsătorit în 2010 cu Denisa Mihaela, o fată din Drăgănești de care a divorțat în iulie anul trecut.
Cererea de divorț a fost înregistrată de militar, iar procesul de custodie a copilului s-a întins pe mai mulți ani. Caporalul piroman a încercat din răsputeri să câștige custodia fiului său. Până la urmă a pierdut și a fost obligat de instanță să plătească o pensie lunară de 257 de lei.

A fost sechestrat

În urmă cu patru ani, caporalul Ștefan Daniel Truță a fost sechestrat de două persoane din Segarcea în 2012. Cei doi, Florin Dolofan și Marius Trăilă l-au lipsit de liberate în mod ilegal pe caporalul ucigaș și pe minorul Emil Mavriche.

Probele nu au fost întocmai concludente, iar Ștefan Truță s-a judecat cu răpitorii săi vreme de doi ani vreme în care dosarul a pendulat între Judecătoria Segarcea și Curtea de Apel Craiova, la un moment dat fiind trimis procurorilor pentru administrarea de noi dovezi.

În final, Florin Dolofan a fost trimis 3 ani și jumătate la pușcărie, iar celălalt răpitor, Marius Trăilă a ajuns după gratii pentru 4 ani. Decizia a fost motivată de judecători de faptul că Trăilă era un recidivist periculos și se afla în peroada de probă după o eliberare condiționată.

Și-a incendiat iubita din gelozie

Ștefan Daniel Truță a fost arestat de magistrații Tribunalului Militar Timișoara pentru 30 de zile după ce acesta a fost acuzat că și-a omorât amanta turnând pe ea alcool sanitar și dându-i foc.

El a încercat să o salveze pe femeie și chiar s-a prezentat cu ea la spital unde femeia a decedat din cauza arsurilor produse.
În urmă cu o lună el postase pe contul de Facebook o poză alături de iubita sa în vreme ce se aflau lângă un foc de tabără. Cei doi se cunoscuseră pe internet. Femeia era din Vâlcea și lucra la Primăria Podari.

Au petrecut la Călimănești

Cu o săptămână înainte de tragedie, Truță a petrecut alături de victima sa la o pensiunea Bucura din Călimănești. Prietenii nu o cunoșteau pe femeie, drept pentru care militarul asasin i-a anunțat pe aceștia printr-o postare că petrece alături de „superba mea prietenă secretă”.
Prev Cum a vrut Olguța să îl bage pe Berceanu la pușcărie
Next Cel mai mare eșec al administrației „Olguța Vasilescu”