×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 333

Mao a ieșit la pensie

Mauriciu Popa, zis Mao a părăsit conducerea Poliției Municipiului Craiova la finele anului trecut pentru a putea beneficia de prevederile unei legi care îi permite încasarea unei pensii uriașe. Popa este urmat de o întreagă listă de comisari care au dorit să încaseze înainte de termen pensii „de bancheri”.

„Mao” era șef al Poliției Craiova din 2010 el s-a remarcat când a pus poliția să curețe de protestatari centrul orașului cu ocazia unei vizite a lui Victor Ponta. De asemenea, numele său a fost legat de activitatea infracțională a unui polițist interlop, Dorin Petcu despre care presa spune că ar fi liderul uni grup criminal organizat în Craiova.
Locul lui Mauriciu Popa la conducerea Poliției Craiova a fost luat interimar de către fostul șef al Poliției Segarcea, Marius Tițoiu.
Un alt cap al Poliției Dolj care a plecat la pensie este adjunctul Inspectoratului Județean Nicușor Badea. Alătudi de cei doi, mai pleacă din instituție o serie de ofițeri superiori care ocupau funcții importante în aparatul poliției din Dolj.
Comisar șef de poliție Maria Tudor, șeful Serviciului Cabinet  a plecat la pensie fiind înlocuită cu Comisar șef Adrian Căpraru, detașat de la Secția 5 Poliție Craiova.
Adrian Căpraru -  Secției 5 Poliție a plecat la pensie fiind înlocuit cu Șef Ion.
Liviu Firănescu - Secția 6  a plecat la pensie fiind înlocuit cu Nicușor Cojocaru.
Victor Vlăduț - Poliția Calafat a plecat la pensie fiind înlocuit cu Cătălin Pașaliu.
Silviu Văcaru - Biroul pentru Combaterea Criminalității Organizate
Marius Stamin - Serviciul Logistic IPJ Dolj a plecat la pensie fiind înlocuit de Cătălin Dan.
Dan Comisaru - Serviciul de Acțiuni Speciale fiind înlocuit de Lucian Sfetcu.
Prev Pedofilul criminal de la stână a fost trimis în judecată
Next Pasiune penala